lillsazza.blogg.se

Jag har börjat inse vikten av att ha en skön säng

Publicerad 2015-11-24 13:25:00 i Allmänt,

Jag ska investera i en ny säng och en tryckavlastande madrass, har läst om dessa madrasser och det verkar vara bra kvalitet och man kommer sova väldigt gott om natten. Klicka här för att läsa mer om madrasser som håller bra kvalitet. Det är egentligen ganska självklart att man ska investera i en bra bäddmadrass, sköna kuddar och en skön säng. En riktigt skön säng gör att man sover bättre på natten och man vaknar utvilad och pigg. Det värsta som finns är att vakna på natten utan att kunna somna om. Man blir stressad och tänker att man måste sova för annars kommer man inte orka med dagen. Det är viktigt att man är utvilad. Sen så är det ju väldigt tråkigt att ligga vaken och inte kunna sova, man gör ju liksom inget utan man ligger bara och försöker somna om.

Jag har börjat inse vikten av att ha en skön säng och jag tycker att det är värt pengarna att lägga lite extra på en dyr men skön säng. Det är inte värt att snåla på något så viktigt som en bra sömn under natten.

 

Att inte veta

Publicerad 2015-11-17 14:54:25 i Allmänt,

Min kompis har gått under jorden och det känns lite jobbigt, har försökt nå henne under flera dagar här men det är ingen som svarar. Vet inte vad som kan ha hänt men det är ju klart att man blir lite orolig.

Man har ju hört talas om folk som bara försvinner och det är ju det värsta som kan hända för då vet man ju liksom inte vad som har hänt. Då får man gå runt och undra, man vet inte om personen lever eller någonting. Det är väldigt svårt att gå vidare när man inte vet.

Nu tror jag ju inte att det har hänt något med min kompis, det kan ju vara så att mobilen inte funkar eller något. Det kan ju också vara så att hon vill byta kontakten men då säger man väl det i så fall?  Vi har ju känt varandra väldigt länge.

Dags för en remake

Publicerad 2015-11-11 15:32:00 i

Nu är det dags för en remake, jag har ingen känsla för mode har jag märkt men nu ska det bli ändring på det.

Jag har frågat alla mina bekanta hur de tycker att jag klär mig och jag har fått många bra tips så nu är det dags att köpa lite mer kläder.

Jag ska köpa mina kläder online för att spara pengar, det är mycket billigare online och det finns mer att välja på, dessutom så är det betydligt mer bekvämt att sitta framför datorn och shoppa. Sen är det bara att prova kläderna hemma i lugn och ro och så skickar man tillbaka de kläder som man inte är nöjd med. Snabb och effektiv shopping om du frågar mig!

Man bör även hålla ögonen öppna för rabattkuponger på nätet som man kan handla billigare kläder för.

Sen ska jag även kolla lite på blocket efter kläder för det är billigt och man kan hitta snygga kläder som inte går att hitta någon annanstans.

Det gäller ju att klä sig efter tillfälle, det är något som jag egentligen inte har reflekterat över utan jag har haft ungefär samma kläder jämt. Förutom på högtider då jag har klätt upp mig lite extra.

 

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela